CT TrendsNews & Gossips

“I had an amazing time shooting Wedding Pullav” Anushka Ranjan

Thanks For Giving Exclusive Interview To Justbollywood.in

Anushka Ranjan
Anushka Ranjan

1. What’s the excitement like on your first project due to release soon?

Answer: Obviously I’m very excited and happy. I had an amazing time shooting this film and the fact that I’m getting such a great response on just trailer. My excitement is to a whole new level.

2. How was it working with Binod Pradhan?
Answer: It was a great experience. He is such patient man. He’s supportive and funny. Always keeping the atmosphere light and a dream for any newcomer to work with.

3. Was acting always your first priority where your profession was concerned?
Answer: More or less. When I was younger I always knew I wanted to be in the media and entertainment field but one I was mature enough to understand the different things I could do acting was priority.

4. What’s your fitness schedule like?
Answer: I have always been very focused on staying fit. I do 5-7km runs everyday. I do pilates 3 times a week and sometimes I go swimming.

5. What are the other projects in the pipeline?
Answer: As of now I’m not at liberty to discuss that.

6. What are your expectations from this film?
Answer: I have very high expectations from this film. It’s a fun colourful film which caters to all age groups. It has beautiful songs too. It’s a visual delight.

7. Does being a part of the industry ‎help in anyway?
Answer: Not at all. It all depends on how good you are and when the time is right for you.

8. Are you Nervous or confident?
Answer: So confident it makes me nervous.

9. What next in terms of ur career have you got anything planned out?
Answer: In talks with a few people let’s see how it all works out.

Back to top button